Szorongok tehát vagyok? - művészetterápiás workshop

Szorongok tehát vagyok? - művészetterápiás workshop

Időpont
-
Visszatér az első, a legszemélyesebb és egyben a legnépszerűbb Safespace-workshop, aminek központi témája a szorongásoldás.
-------
Érezted valaha, hogy az életednek annyira szerves része a szorongás, hogy már szinte el sem tudod képzelni nélküle? Hogy társaságban, tömegközlekedési eszközön vagy meetingen görcsbe állt gyomorral próbálod eljátszani, hogy minden rendben?
Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, fontos, hogy tudd: nem vagy egyedül. Sokkal több embert érint a probléma, mint amennyiről elsőre gondolnád, éppen ezért elengedhetetlen, hogy minél nyíltabban és tabumentesebben beszéljünk róla.
Az október 22-ei workshopon a művészetterápia és a relaxáció eszközeivel dolgozzuk ki magunkból legbensőbb érzelmeinket. A technika egyaránt lehetőséget ad a ventilálásra, az önreflexió és a kreativitás fejlesztésére és a közösségi élmény mélyítésére.
Az eseményen való részvételhez nem szükséges művészeti érzék és kézügyesség. Az alkotás nem cél, "csak" eszköz, amivel hozzáférhetőbbé tesszük a verbálisan nem/nehezen elérhető tartalmakat.
Regisztráció: safespace [dot] budapest [at] gmail [dot] com (safespace[dot]budapest[at]gmail[dot]com)
Tudnivalók:
A foglalkozáson való részvételhez nem szükséges művészeti előképzettség.
Foglalkozást vezeti: Takács Dalma művészetterapeuta és autogén tréning-vezető
A workshop díja: 7000 Ft - 10.000 Ft, ami az alapanyagok árát is tartalmazza. Fizess annyit, ami most neked belefér, így többen el tudtok jutni az eseményre.
Amennyiben most nem tudod kifizetni ezt az összeget, de szeretnél eljönni a foglalkozásra, írj egy levelet fenti címre, mert egy résztvevőnek szociális jegyet biztosítunk.
Ha kétségeid vannak vagy több információra van szükséged, írj nyugodtan és megbeszéljük!
A workshop nem helyettesíti a pszichoterápiás kezelést.
Amennyiben mégsem tudnál eljönni a workshopra, az időpont előtt max. egy héttel vissza tudom téríteni a foglalkozás árát, előtte három nappal pedig a jegy beváltható másik foglalkozásra. Ennél később sajnos már nem tudok ez ügyben segíteni, hiszen a foglalkozás létszámlimites