Események

Események

Nyári művészetterápiás tábor MMSZKE tagoknak

Időpont
-

Kedves Művészetterapeuták!

Idén is megtartjuk közösségépítő, önképző, önismereti táborunkat az Egyesület képzésén végzettek, illetve azon részt vevők számára.
 
A tábor önellátó és önszerveződő, egymásnak tartjuk benne a csoportfoglalkozásokat, és a táborban résztvevők felajánlásai mentén alakul ki a közös program.
 
Helyszíne egy nagyszékelyi kertes ház, Kovács Annáék családi nyaralója, amely immár negyedik alkalommal fogja biztosítani az ideális körülményeket elvonulásunkhoz.
 
A tábor önköltséges, az egyéni hozzájárulások pontos összegét később fogjuk meghatározni, a teljes ár négy napra kb. 25e Ft lesz (amely fedezi a közös étkezések alapanyagát is.)
 
Az időpont: 2022. augusztus 25-28. (csütörtök-vasárnap)
 
Legfeljebb 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni, hamarosan újra írunk a részletekkel kapcsolatban.
 
A szervezők:
Anna, Kornél, Anita
 
Kontakt: Eisler Kornél papardam [at] gmail [dot] com (papardam[at]gmail[dot]com)

Egy kis izelítő a hangulatból:

https://drive.google.com/file/d/1DB5QpO3h4EjNXp0UqNNxsq2lHwafCyHg/view?…;

A HENNAFESTÉS LEHETŐSÉGE A MŰVÉSZETTERÁPIÁBAN

Időpont
-

A HENNAFESTÉS LEHETŐSÉGE A MŰVÉSZETTERÁPIÁBAN

henna


Kísérleti, ötletadó műhelymunka terapeutáknak eszköztáruk bővítéséhez


Mit rajzolnék rád, és hová? Mit rajzolj rám, és hová? Miért pont azt, és oda? Mit látunk benne? Milyen érzés a testen alkotni, a magamén, a másén? Mit mesél egy megfestett kéz, láb, egyéb testrész? Hogyan segítheti az önkifejezést a testfestés? Ezekre a kérdésekre születhetnek válaszok a résztvevők által, egy hennafestő segítségével.
Praktikus a saját igényeknek megfelelően lengésíthető öltözet! A felhasznált hennapaszta biztonságos, saját keverék, levendula illóolajat tartalmaz. Száradási idő kb. 2 óra. Részvételi hozzájárulás 500Ft/fő.

 

Időpont: aug. 8. szombat, 15-19h

 

Az előzetes részvételi szándékot jelezzétek nekem telefonon vagy emilben, mert csak az igényelt mennyiséggel készülök az alapanyag romlandósága miatt.
Tóth Krisztina 70/553 17 33
godolloiszatyor [at] gmail [dot] com (godolloiszatyor[at]gmail[dot]com)