Képzési anyag

Képzési anyag

Kedves Szocioterapeuták! 
 
A felnöttképzési törvény követelményének megfelelően (és a szocioterapeuták tömeges követelésének engedve), elkészült a szocioterapeuta képzés elméleti  anyagának elektronikus változata, és hozzá kapcsolódva egy az elmélet elsajátítását támogató (régebben végzetteknek felfrissítést biztosító) e-learning (távoktatási) forma.  Így mindenki folyamatosan követni tudja, hogy milyen új anyagok kerülnek a képzésbe beemelésre, és lehetőség van az egyes anyagokat megvitatni, hozzászólni mások gondolataihoz, reagálni a felvetett kérdésekre.  
 
Szeretném, ha úgy is használnánk ezt az internetes felületet, hogy a csoportozáshoz tartozó szakmai tapasztalatokat, kérdéseket is megosztanánk egymással, illetve közösen fejlesztenénk az itt szereplő gyakorlatgyűjteményt. 
 
Az anyagokhoz való hozzáféréshez internet kapcsolat szükséges, az hogy mindenkinek legyen saját e-mail címe, és készségben kb. egy szövegszerkesztőnek megfelelő számítógépes ismeret szükséges. 
 
Az anyagok megtalálhatók a  www.oktatas.mmszke.hu       weboldalon. A Szocioterápia/művészetterápia csoportvezetés elmélete című kurzusban.  
 
A weblapra érkezésnél be kell iratkozni új felhasználóként, majd a beiratkozási kóddal lehet belépni a kurzusba. 
 
Beiratkozási kódot kérje mindenki e-mailben az  info [at] mmszke [dot] hu (info[at]mmszke[dot]hu) címről, vagy a kiképző terapeutájától személyesen.  
 
Remélem ez egy új együttműködés, kapcsolat lehetőségét nyitja meg a szocioterapeuták között. Ehhez kívánok magunknak sok örömöt. 
 
Üdvözlettel: 
 
 
   Németh László 
   MMSZKE elnöke