Skandináv művészetterápiás csoport nyitott

Skandináv művészetterápiás csoport nyitott

Időpont
-
-5 alkalmas komplex művészetterápiás-jellegű nyitott önismereti csoport indul felnőttek számára
-a nyitott csoport azt jelenti, hogy az alkalmak külön-külön is látogathatóak, nem épülnek egymásra, ám a teljes folyamaton is részt lehet venni (ajánlott)
-október 27-től minden 2. héten lesznek a csoportok. Az alkalmak közti kötőanyag a skandináv országok művészete, irodalma, életfilozófiája. Érzéseink megjelenítésére felhasználjuk az irodalomterápia, a képzőművészet, a zeneterápia és a mozgás eszközeit is.
-Az 5 alkalom során belepillantunk Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország és Izland lenyűgöző és inspiráló irodalmi műveibe, megnézzük a mi kapcsolódásainkat ezen szövegekhez, igyekszünk a jelenben lenni az expresszív írásos gyakorlatokkal, közben magunkra és másokra is figyelni. Elkalandozunk kicsit az északi tájak zenei világa felé és közben igyekszünk kideríteni, miért is jó a kalsarikännit, mikor tud hasznos lenni a "setta reddast"-filozófiája, miért építsük be az életünkbe a friluftsiv-et, miért alapvető fontosságú a skandinávok számára az arbejdsglaede és hogy hogyan segíthet a jobb élethez a lagom?
-A csoport facilitátora: Nagy Alexandra
komplex művészetterapeuta -irodalomterapeuta, magyartanár, újságíró, kulturális szervező
Az MMSZKE művészet- és szocioterapeuta, pszichoanalitikusan orientált, komplex művészetterápiás módszerre épülő 3 éves csoportvezetői képzést végezte el.
-A foglalkozások időpontjai: október 27., november 10., november 24., december 8., december 22. (A kezdés időpontja 17.30, a befejezésé kb. 19.30.)
-Helyszín: Skandináv Ház, Budapest, IX. Kinizsi u. 33.
-Ár: 6000/alkalom (120 perc) (a jelentkezés az összeg átutalásával válik véglegessé)
-Amennyiben most nem tudod kifizetni ezt az összeget, de szeretnél eljönni a foglalkozásra, írj egy levelet az megadott e-mail címre, mert egy résztvevőnek szociális jegyet biztosítok
-A csoport létszáma minimum 5 ,maximum 12 fő. (Kérlek mindenképp regisztrálj be a lent található Google űrlapon vagy a megadott e-mail címen. )
-Regisztráció: nagykalazialexandra [at] gmail [dot] com (nagykalazialexandra[at]gmail[dot]com)
-Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a regisztrációhoz! https://docs.google.com/.../1FAIpQLSftgBUEDmw.../viewform...