Ha tárgy helyett inkább élményt, ne adj isten önfejlesztést, énidőt, alkotói flow-t ajándékoznál karácsonyra

Ha tárgy helyett inkább élményt, ne adj isten önfejlesztést, énidőt, alkotói flow-t ajándékoznál karácsonyra

Időpont
-
Tudom, baromi távolinak tűnik még 2024 (én is valahol szeptember elején ragadtam lélekben), de már csak egy hónap, és itt a január, ami esetünkben új workshopokat is jelent.
És hogy ezt most miért mondom? Nos, részben azért, mert ha tárgy helyett inkább élményt, ne adj isten önfejlesztést, énidőt, alkotói flow-t ajándékoznál karácsonyra , akkor segítek, ahogy abban is, ha most inkább magadra gondolsz, es az új évet szívesen indítanád egy kis befelé figyeléssel.
Az év első worlshopján belső leltárt veszünk, megvizsgáljuk, mi az, ami már nem szolgál bennünket, hogy miért nehéz sokszor a változás útjára lépni, es mit tartogatnak számunkra az új kezdetek.
A második workshop egy 2024-ben startoló sorozat első része. 5 hónapon keresztül ugyanis 5 zenekar dalszövegeivel dolgozunk majd ugyanúgy, ahogy a Három Hollóban mar megszokhattátok ezt a koncepciót versekkel, novellakkal. Az első foglalkozáson a Carson Coma dalszövegei lesznek terítéken.
A harmadik foglalkozás pedig a kedvenc sorozatunk folytatása: itt Saint-Exupéry klasszikusából indulunk ki, szóba kerül majd a szeretet, a barátság, a felelősségvállalás kérdése, ahogy az is, miért érdekes megőrizni magunkban egy kicsit a gyermeki énünkből.
safespace [dot] budapest [at] gmail [dot] com (safespace[dot]budapest[at]gmail[dot]com)