Finn művészetterápiás önismereti csoport

Finn művészetterápiás önismereti csoport

Időpont
-

https://www.facebook.com/events/1808163266346656/1808163276346655 

Vonzódsz Finnországhoz? Szeretnél a Finnlandia vodkánál többet tudni kultúrájáról és művészetéről? Akarod tudni, mi az az "kalsarikännit" és hogy te szoktad-e csinálni? A muminok világa vonz jobban vagy inkább Sofi Oksanen történelmi-traumafeldolgozós művei? Szeretnél többet tudni a finn típusú iskolarendszerről?
5 alkalmas komplex művészetterápiás-jellegű zárt önismereti csoport indul felnőttek számára
a zárt csoport azt jelenti, hogy az alkalmak külön-külön nem látogathatóak, tehát a teljes folyamatra el kell köteleződni, mivel egymásra épülnek
Május 7-től minden kedden lesznek alkalmak. A köztük lévő kötőanyag Finnország művészete, irodalma, életfilozófiája. Érzéseink megjelenítésére felhasználjuk az irodalomterápia, a képzőművészet, a zeneterápia és a mozgás eszközeit is.
Az 5 alkalom során belepillantunk Finnország lenyűgöző és inspiráló irodalmi műveibe, megnézzük a mi kapcsolódásainkat ezen szövegekhez, igyekszünk a jelenben lenni az expresszív írásos gyakorlatokkal, közben magunkra és másokra is figyelni. Elkalandozunk kicsit az északi ország zenei világa felé és közben megpróbáljuk kideríteni, hogy hogyan segíthet minket a jobb élethez a "kalsarikännit".
A csoport facilitátora: Nagy Alexandra
komplex művészetterapeuta -irodalomterapeuta, magyartanár, újságíró, kulturális szervező
Az MMSZKE művészet- és szocioterapeuta, pszichoanalitikusan orientált, komplex művészetterápiás módszerre épülő 3 éves csoportvezetői képzést végezte el.
A foglalkozások időpontjai előreláthatólag: május 7, május 14., május 21., május 28, június 4. A csoport kezdési időpontja 18.00, a befejezésé kb. 20.00.
Helyszín: Skandináv Ház, Budapest, IX. Kinizsi u. 33.
Ár: 32500 Ft (5 alkalom, 6500/alkalom) (120 perc) (a jelentkezés az összeg átutalásával válik véglegessé)
A csoport létszáma minimum 7, maximum 15 fő. (Kérlek mindenképp regisztrálj be a lent található Google űrlapon vagy a megadott e-mail címen. )
Regisztráció: nagykalazialexandra [at] gmail [dot] com (nagykalazialexandra[at]gmail[dot]com)
Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a regisztrációhoz.
!A csoportot nem ajánljuk komolyabb mentális betegséggel élőknek, és pszichiátriai kezelés alatt állóknak. A csoporton való részvétel nem helyettesíti az állapotodnak megfelelő terápiás kezelést!