Élet kollázs

Élet kollázs

Időpont
-

18 alkalmas zárt művészetterápiás csoport, mely során során művészeti alkotás segítségével közelítünk az egyes életterületeinkhez. Feltérképezzük helyzetünket, nehézségeinket, társas kapcsolatainkat. Az alkotófolyamat és a együttes rátekintés segít a megértésben, erősségeink megtalálásában, rálátást nyerhetünk mozgatórugóinkra, kapcsolati mintázatainkra.

Mindezt egy élménydús folyamat segíti sok alkotással, játékkal biztonságos zárt közegben egy különleges helyszínen, a KanguLUM lámpaműhelyben. Megismerkedünk számos képzőművészeti eljárással, anyagokkal, technikákkal. A részvételhez semmilyen előképzettség, vagy rajzkészség nem szükséges, a helyszínen minden alapanyag és eszköz rendelkezésre áll.

A csoport célja, hogy egymást támogatva egy átfogó képet alkossunk életünkről, új nézőpontokból nézhessünk rá azokra a kérdésekre, melyek leginkább foglalkoztatnak. Ez egy folyamat, melyen a csoporttagok együtt mennek végig, így azok jelentkezésére számítok, akik a teljes út bejárására vállalkoznak. A megalakulás után a csoporthoz már nem lehet csatlakozni, elköteleződés a 2. alkalom után történik.

Az alkalmak 3 órásak egy szünettel.

csoportlétszám: 8-10 fő

időpont: kedd 9:30-12:30

kezdő alkalom: 2024 február  6.

záró alkalom: 2024 június 4.

ár: 8000 Ft/ alkalom

helyszín: KanguLUM lámpaműhely, 1084 Budapest, Német u. 10.

csoportvezető: Kaszanitzky Anna, gyakorló szocio- és művészetterapeuta

Jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével lehet.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwQGFd796hCZtpoUiAN8yfo7O_8USuETO2Y7-dBVtJ4_Mekw/viewform?usp=pp_url

Bármilyen felmerülő kérdésre a kangulum [at] gmail [dot] com (kangulum[at]gmail[dot]com) címen szívesen válaszolok.