"Táncoló virágok" Mozgás és táncterápia Női Körben

"Táncoló virágok" Mozgás és táncterápia Női Körben

Időpont
-

https://www.facebook.com/events/725946432703276

Várunk szeretettel a Női Körben!
 
A Női Körben a mozdulatok nyelvén tudjuk megtapasztalni magunk egyedi létezését. Végig támogató, biztonságos közegben ismerhetjük fel, milyen különleges dolgokat tud a testünk, rátalálhatunk sokszínű lehetőségeire.
Semmilyen mozgásos előképzettségre nincs szükség, koreográfia nincs. Zene azonban lesz, többféle is, emellett néha csendben mozgunk, saját belső ritmusunkat figyelve. A mostani alkalommal a bezárulás-kinyílás témája áll a középpontban.
Mi fog történni? Minden alkalom beszélgetéssel indul és zárul, közötte mozgunk. Az egész test gondos, kellemes átmozgatása után olyan gyakorlatok jönnek, ahol teret kap a kísérletezés is és az önmagunkra, saját testünkre hozott figyelem. Néha egyedül, néha párban vagy csoportban mozgunk, mozdulatokat fűzünk egymás után. Feltárul a lehetőségek sora, a testünk mozdulatainak végtelen sokszínűsége. Ebben megsegít egy-egy gyakorlat: ami keretet ad, támpontokat a szabadság átéléséhez.
Bejelentkezés szükséges a livia [dot] suvada [at] gmail [dot] com (livia[dot]suvada[at]gmail[dot]com)-on.
Mikor: 2024. 03.23., szombat, 10:00-12:00.
Hol: Wekerlei Kultúrház, Petur u.7.
Max. létszám: 15 fő
Részvételi díj: 6000 Ft/ 1 alkalom,
10 000 Ft / 2 alkalom
Következő alkalom: jún. 8.
A foglalkozást pszichodinamikus tánc- és mozgásterapeuták vezetik: Suvada Lívia és Molnár Zsófia.
További információ a pszichodinamikus mozgás- és táncterápiáról itt: https://mozgasterapia.net/tancterapia-mozgasterapia/