Művészetterápiás elvonulós hétvége Balatonfenyvesen június 28-30!

Művészetterápiás elvonulós hétvége Balatonfenyvesen június 28-30!

Időpont
-
Művészetterápiás elvonulós hétvége Balatonfenyvesen június 28-30!
Neked szól, ha: Érdekel a művészetterápia, foglalkoztat az önismeret gondolata, hiszel a csoport erejében és meg tudsz engedni magadnak egy tiszta; alkohol és egyéb tudatmódosító mentes hétvégét.
Táborvezetők: Mohácsi Ildikó és Lőrinczi Éva.
Mindketten a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület művészetterapeuta képzésén végeztünk.
Várunk szeretettel Balatonfenyvesre péntek du 16:00-tól vasárnap délután 14:00-ig művészetterápiás foglalkozásokkal egy "fapados" családi, enyhén viharvert nyaralóval (a komfort fokozat alacsony de van padlástér kényelmes ágyakkal és földre teríthető matraccal, tűzrakóhely, árnyék-tetős veranda).
A művészetterápia során a képzőművészet, mozgás, irodalom eszközeivel végzünk csoportban önismereti munkát, mely a jól bejáratott szavaknál olykor sokkal közelebb hoz minket másokhoz és saját magunkhoz. Semmilyen előképzettség vagy művészi véna nem szükséges a részvételhez! Minden terápiás folyamatban születő alkotás értéke az érzések, gondolatok kifejezésében és az egymásra-magunkra adott reakcióinkban rejlik.
A foglalkozások adják az elvonulás gerincét ám e mellett a táborozóknak lehetősége van lemenni a 15 percre található szabadstrandra.
Napi egy meleg étkezést alapanyagokkal és közös főzéssel valamint egyszerű reggelit-vacsorát biztosítunk.
Fontos, hogy közeli barátod, párod más programot válasszon erre a hétvégére, mert ez a dinamika akkor működik tisztán, ha az érkezéskor még senkihez nem fűz szoros lelki kapcsolat.
A csoport 5 főtől tud indulni és maximum 8-9 fő fér el (7 ágy és 1, maximum 2 matrac- ha van aki bevállalja).
Utazás egyénileg.
-Budapest Déli-ből és vissza óránként indulnak vonatok Balatonfenyvesre-
A tábor díja 40.000 ft/fő amely tartalmazza a szállást, étkezést, a művészetterápiás gyakorlatokat valamint a hozzájuk szükséges alapanyagokat és eszközöket.
Akinek felkeltettük az érdeklődését és belevágna; kérem a következő e-mail címre küldje a jelentkezését: lorinczieva [at] gmail [dot] com (lorinczieva[at]gmail[dot]com)