Irodalomterápiás-fókuszú online önismereti csoport

Irodalomterápiás-fókuszú online önismereti csoport

Időpont
-
NA
8 alkalmas irodalomterápiás-fókuszú zárt önismereti csoport indul felnőttek számára
Mottó: "Az emberélet útjának felén egy nagy sötétlő erdőbe jutottam, mivel az igaz utat nem lelém" (Dante: Isteni színjáték)
A csoportot vezeti: Nagy Alexandra
komplex művészetterapeuta -irodalomterapeuta, magyar- és angoltanár, újságíró, kulturális szervező
Az MMSZKE művészet- és szocioterapeuta, pszichoanalitikusan orientált, komplex művészetterápiás módszerre épülő 3 éves csoportvezetői képzést végeztem el.
A foglalkozások időpontjai: szeptember 21, szept. 28., október 5., október 12., október 19., október 26., november 9., november 16.
Helyszín: ONLINE
A művészetterápiás ülések során hétről-hétre feltérképezzük a csoporttagok problémáit, bizonytalanságait, elakadásait. Igyekszünk megtalálni a saját helyünket egy új életszakaszban, újraírni a saját történetünket, kizárva a szokásos társadalmi narratívákat és elvárásokat.Elsősorban irodalomterápiás eszközöket használunk hozzá, beleértve az expresszív írásos feladatokat is, de segítségül hívjuk a képzőművészetet, a zenét és a mozgást is. Cél: A csoport célja helyünk, szerepünk újradefiniálása a világban, az identitáskeresésben való segítség.
Részvételi díj: 4000 Ft/alkalom
Fizetés egyben előre vagy két részletben. Az első részlet beérkezési határideje: szept. 20., a második részlet beérkezési határideje: október 18. A teljes összeg 32.000 Ft. A két részlet egyenként 16.000 Ft.
Érdeklődés: nagykalazialexandra [at] gmail [dot] com (nagykalazialexandra[at]gmail[dot]com)
tel: +36302517627
Minimális létszám: 4 fő
Maximális létszám: 10 fő