Adományozzatok a "meseterápiás csoport hajlék nélküliek számára" programra

Drága Barátaim, ismerőseim, KÉRLEK SEGÍTSETEK ADOMÁNNYAL MEGOSZTÁSOKKAL. Sok kicsiből lesz a nagy. - Advent a várakozás, a fényvárás, és sokunk számára az adományozás ideje. Örömmel adom hírül, hogy elindítottuk közösségi gyűjtésünket. Hogy kiket támogathattok? A BMSZKI Táblás utcai átmeneti szállójának mesecsoportját, melynek tagjai pszichiátriai betegséggel küzdő hajléktalan emberek. Művészetterápiás csoportunk reményt és erőt ad a résztvevőknek, közösséget épít, és mintákat nyújt egy jobb élethez. Adományoddal segítesz abban, hogy hosszú távon folytathassuk a csoportokat, és mélyreható, tartós változásokat érjünk el.
Hogyan adományozhatsz? Bankkártyás fizetéssel vagy reklámok megtekintésével. Computerről regisztrálva az alábbi linken:
Mobiltelefonról pedig a következőképp: töltsd le az ingyenes sharity applikációt, regisztrálj, majd keresd meg a kampányunkat a „társadalmi” kategóriában. Kampányunk címe: „Meseterápiás csoport hajlék nélkülieknek”. Köszönjük előre is a csoport tagjai nevében, akik minden héten nagyon várják, hogy együtt lehessünk, élőszóval szóljon a mese, beszélgessünk, meghallgassuk egymást, és együtt keressük az erőnket, és egy méltósággal élt élet lehetőségeit.
2023. 12. 02.