MMSZKE Alkotó-kör

MMSZKE Alkotó-kör

Időpont
-
Kedves Társak!
A következő mmszke A L K O T Ó K Ö R május 25. szombat 17-20h, csoportvezetője : Jozifek Zsófia, Ő hív titeket a különleges alkalomra:
 
"Írok tehát"
A május végi szombat délutánon a szívemnek oly kedves, és számomra mindig inspiráló kreatív írásgyakorlatok keretében hívom alkotásra a résztvevőket. Az alkalom során egyszerű gyakorlatoktól haladunk a bonyolultabbak felé, egyéni és közös szövegeket alkotunk, és megosztásra, megbeszélésre is sort kerítünk alkotásainkból kiindulva. 
 
Ha szeretsz írni, és az írás segítségével átdolgozni az érzéseid, akkor új ötleteket kaphatsz ezek strukturálására, akár csoportmunkához is. Ha éppen ez a műfaj okoz számodra nehézséget, akkor a lépések segítségével felfedezheted szunnyadó írói hangod. Ha csupán új lendületre vágysz az írásban, akkor remélhetőleg ez éppen jó alkalom az újrakezdésre! 

 
Kávé, tea, gyümölcs, és rágcsálnivaló szívesen látott!
Létszámkorlát: 20 fő
Jozifek Zsófia, végzett művészetterapeuta, színházi alkotó, drámapedagógus

 
Kérem, hogy ezen a linken regisztrálva jelezzétek részvételi szándékotok:
 
Kérünk Titeket, az esetleges  válaszokat csak magánba küldjétek, kubinyimagdi [at] gmail [dot] com (kubinyimagdi@gmail.com) vagy dobi [dot] reka [at] gmail [dot] com (dobi[dot]reka[at]gmail[dot]com) címre! A közös listánkat ne terheljük!
Várunk szeretettel, az  A L K O T Ó K Ö R szervezői: Kubinyi Magdi & Dobi Réka