Utazásaim léptein - alkotás fókuszú önismereti foglalkozás

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2020.04.26. - 15:00

Sziasztok! :-)

Négy alkalmas alkotás fókuszú foglalkozást indítok online. A foglalkozások során korábbi utazással, túrázással, mászással kapcsolatos élményeinkkel foglalkozunk. Felidézzük azokat az élményeinket, amelyekből töltekezni, tanulni tudunk. A foglalkozások során különböző alkotói technikákkal reflektálunk az "itt és most"-ban jelenlevő érzéseinkre, megfogalmazzunk jövőbeli terveinket, céljainkat. Képzeletben bejárjuk belső hegyeinket, völgyeinket. Olyan kis közösségi "szigetet" hozhatunk létre, ahol lehetőséged lesz mélyebben kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz. A művészetek által lélektanilag és gondolatilag is egy olyan tágasabb teret tudunk megnyitni önmagunk számára, ami különösen jól jön olyan időkben, mikor a mozgásterünk fizikailag leszűkül, pedig nekünk nagy lenne a térigényünk. Gyere el, hozzunk létre egy közös teret alkotásokkal, művészetekkel, érzésekkel és gondolatokkal.

#Foglalkozás
A foglalkozásokon alkotunk és beszélgetünk.
A foglalkozást online tartom, amihez egy linket küldök. Jelentkezést követően elmondom a részleteket a telekommunikációs alkalmazásról.
A csoportot 3-5 főre tervezem. A csoport nyílt, így bármikor be tudsz csatlakozni hozzánk.
E-mailben és telefonon egyeztetek mindenkivel a foglalkozáshoz szükséges telekommunikációs és alkotói eszközökről. Előre mondhatom, hogy nagyon extra dolgokra nem lesz szükséged.

#Részvétel
A programban részt vehetsz aktívan és passzívan is. Ez azt jelenti, hogy nem kötelező az általam megajánlott feladatokban részt venned, ha idő közben úgy döntesz, hogy nem szeretnél alkotni, inkább csak hallgatnál vagy csak beszélgetnél az is ugyanúgy érvényes.

#Művészetterápiás foglalkozás
Mi a művészetterápia?
A művészetterápia a művészet (zene, tánc, képzőművészet, dráma, irodalom stb.) kreatív folyamatait hívja segítségül, hogy érzéseinket, gondolatainkat képesek legyünk megfogalmazni, kimutatni, megélni, feldolgozni. Az alkotások során nincs szükség művészi tehetségre, vagy előzetes szak- és eszközhasználati tudásra. A foglalkozások a szabad önkifejezésre, biztonságos és bizalmas környezetre fektetik a hangsúlyt.
A foglalkozás célja, hogy teret és időt biztosítson neked és a csoportnak a szabad és biztonságos önkifejezésre.
Minden eszközt és technikai tudnivalót biztosítok.

#Program díja
A program adományalapú, ennek részleteit a jelentkezéskor tisztázom mindenkivel egyénileg. A program értéke 3.500.- Ft/alkalom, az adomány értékét te határozod meg lehetőségeidhez mérten. Ha most nem tudsz kisebb összeget sem ráfordítani, akkor írj és megajánlok más lehetőséget is, ami számomra hasonló értékű, mint a program díja.

#Jelentkezés
E-mailben a flowmapping@gmail.com e-mail címen vagy hívj a +36205931063 telefonszámon.

Ha inkább csak túráznál egy jó társasággal a kijárási korlátozások végén, akkor nézelődj Lizzard Outdoor - Leguán Osztag Természetjáró Egyesület eseményei között. Mi már nagyon várjuk, hogy újra felfedezhessük az erdőket, hegyeket, völgyeket.

Ha csak a művészetterápia érdekel, akkor kérj egyéni foglalkozást vagy kövesd az oldalam, hamarosan újabb programokkal jelentkezem. eseményei között.

Jó egészséget és minden jót kívánok Mindenkinek!

Nacsa Nóra
Outdoor Tréner, Life Coach,
Művészetterapeuta