Művészetterápiás hétvége természetjárással

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2021.06.25. - 10:00

Aktív kikapcsolódásra vágysz? Nyitott vagy az önismeretre? Válaszokat keresel? Szívesen töltesz időt a természetben? Kezdj párbeszédet lelked mélyével, fedezz fel valami újat tudattalan működésedről különböző művészeti eszközök segítségével!
Módszer: Komplex művészetterápia
A képzőművészet, mozgás, zene, irodalom mind az önkifejezést szolgálják más-más csatornákon.
A folyamat során alkotunk, majd az alkotásokon keresztül beszélgetünk.
Nem törekszünk műalkotás létrehozására, nem az esztétikai hatásra, hanem a jelentésbeli tartalmomra figyelünk, és a folyamatot igyekszünk megragadni.
Mindezt szabadon, kreatívan, biztonságos, elfogadó légkörben, a természet gyógyító erejének bevonásával tesszük.
Keretek: A csoportban titkot tartunk, a minősítés és ítélkezés nem megengedett. Mindenki annyit oszt meg magából, amennyi számára biztonságos. Kiscsoportban dolgozunk (8-10 fő). A szükséges eszközöket a csoportvezetők biztosítják.
Helyszín: Tahi (Budapesttől 30 km), tágas, barátságos épületben, közösségi térrel, szép kerttel. A festői Duna-part gyalog elérhető, lesz mód a pihenésre és a környék felfedezésére is. A szállás kényelmes, egyágyas szobákban történik.
A jelenlegi országos szabálynak megfelelően a szálláshelyen a védettségi igazolványt be kell mutatni.
A hétvége díja: 65.000 ft, mely magában foglalja a szállást, a teljes ellátást (napi háromszori étkezés és nasi), az eszközök és a program díját. (A díj egy része: max. 17.000,- ft Szép kártyával is fizethető.) A hely 15.000,- ft előleg utalásával válik biztosítottá.
Csoportvezetők: Dánics Izabella (mentálhigiénés szakember, pár- és családterapeuta, szocio- és művészetterapeuta) és Olgyay Anna (mentálhigiénés szakember, szocio- és művészetterapeuta-jelölt, pszichodráma asszisztens-jelölt)
Bejelentkezés: messengeren vagy a szamitamiterzel@gmail.com emailcímen.