Érzéseink hullámain - online alkotás fókuszú önismereti foglalkozás

The service having id "google_buzz" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
2021.03.27. - 16:00

Sziasztok!
Ismét elindítom az alkotás fókuszú önismereti online csoportom, ami adomány/felajánlás alapon működik. Várom szeretettel azokat, akik úgy érzik, hogy az alkotáson keresztül, szeretnék formába önteni, hogy mit éreznek, gondolnak, mit szeretnének, mit élnek át az "itt és most"-ban.
#Időpont: március 27-től, minden szombaton 16 órától 18 óra 45-ig.
A csoport nyitott, bármikor lehet csatlakozni. Alkalmanként is részt lehet venni rajta.
#Bővebb információ:
Fő témánk az érzelmeink, az érzéseink érvényessége, sokszínűsége, változatossága. A foglalkozások során különböző technikákkal reflektálunk, arra ami az "itt és most"-ban megjelenik. Olyan kis közösségi "szigetet" hozhatunk létre, ahol lehetőséged lesz mélyebben kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz. A művészetek, az alkotás a beszűkültségből nagy tereket tud megnyitni gondolataink és érzéseink számára. Gyere el, hozzunk létre egy olyan közös teret, amit megtöltünk alkotásokkal, művészetekkel, érzésekkel és gondolatokkal.
#Részvétel
A programban részt vehetsz aktívan és passzívan is. Ez azt jelenti, hogy nem kötelező az általam megajánlott feladatokat megcsinálni, ha időközben úgy döntesz, hogy nem szeretnél alkotni, inkább csak hallgatnál minket vagy csak beszélgetnél az is érvényes.
#Alkotás fókuszú önismereti foglalkozás
A foglalkozások során a művészet kreatív (zene, festés, rajzolás, képzőművészet, irodalom stb.)folyamatait hívjuk segítségül, hogy érzéseinket, gondolatainkat képesek legyünk megfogalmazni, kimutatni, megélni, feldolgozni. Az alkotások során nincs szükség művészi tehetségre, vagy előzetes szak- és eszközhasználati tudásra. A foglalkozások a szabad önkifejezésre, biztonságos és bizalmas környezetre fektetik a hangsúlyt.
A foglalkozás célja, hogy teret és időt biztosítson neked és a csoportnak a szabad és biztonságos önkifejezésre.
Az eszközöket és a technikai feltételeket minden foglalkozás előtt tisztázom a csoporttal.
#Program díja
A program adomány alapon működik, ennek részleteit a jelentkezéskor tisztázom mindenkivel egyénileg. Aki most nem teheti meg, hogy pénzbeli adományt adjon, jelentkezzen, keresünk más megoldást. (Az alkalmak értéke 5.000.- Ft/fő.)
#Jelentkezés
E-mailben a flowmapping@gmail.com e-mail címen vagy hívj a +36205931063 telefonszámon. A jelentkezés követően minden egyéb részletet tisztázunk, válaszolok a kérdéseidre, megadom az online platform elérhetőségét.
Keressetek az elérhetőségeimen szívesen válaszolok a kérdésekre.
Jó egészséget és minden jót kívánok Mindenkinek!
Nacsa Nóra
Coach, Művészetterapeuta jelölt és Szervezetfejlesztő Tréner

 

https://www.facebook.com/events/265751341844744